Du måste logga in först
Gå till varukorgen »

Biljetter

Biljetter

För alla biljettrullar gäller att de måste rullas optimalt för att undvika störningar vid tryckningen. Användning av rullmaskiner med elektronisk kantstyrning samt datorstyrd reglering av rullens spänning garanterar en exakt avvägd rullning.

Med en klimatskyddande förpackning skyddas era biljettrullar vid transport och lagring.

För er säkerhet kan vi även leverera biljettrullar med de mest skiftande ändmarkeringar, från enkla varningslinjer, till digitala referensmärken som kan läsas av printerns sensorer.

När det gäller bio-, teaterbiljetter och eventbiljetter finns många olika lösningar, t. ex. löpande bana. En förutsättning för att stapla biljetter på löpande bana är en precis framställning i moderna valsverk som garanterar en skarp och rätvinklig stapel.Förpackningarna kan anpassas efter era önskemål. Transparenta fönster på förpackningen underlättar och säkerställer en problemfri användning i kassan.

Intelligenta system använder biljetten som digital informationsbärare. Magnetremsor, streckkod, eller mikrochip förenklar många applikationer vad gäller biljettanvändning.

På biljetter av kartong, PVC, polyester eller kombinationsmaterial kan magnetremsan klistras eller tryckas enligt er specifikation. Vi kan leverera biljetterna som singelbiljetter, på rulle alternativt på löpande bana.